Spanplafonds

Een nieuw plafond in één dag!

 Zonder dat uw woning in een bouwplaats veranderd installeert PORTAS® een nieuw plafond onder uw bestaand plafond.  De ideale oplossing, voor zowel kleine als grote ruimtes. U kunt de voor u passende kleur kiezen uit een breed kleurenpalet en een keuze maken uit glanzende en matte uitvoeringen. Ook kunnen bestaande en nieuwe verlichtingssystemen in het nieuwe plafond worden geïntegreerd.

Om te weten te komen hoe PORTAS® voor u een plafond maakt, kunt u ‘Contact’ opnemen (0182-510785) voor een afspraak bij ons bedrijf in Gouda.

Geen onnodig uitbreken van uw oude plafond!

Zowel in mat als hoogglans!

Met geïntrigeerde verlichting naar wens !

Ook zeer geschikt voor badkamers!

Strak en modern design!

Klik links en rechts op de foto…

Before After

Doe inspiratie op!

Klik op de foto’s en zie het verschil…

Vraag een digitale PORTAS® brochure aan

"*" geeft vereiste velden aan

Brocure*
Privacyverklaring*

Klanten van PORTAS® Gouwe- en IJsselstreek….

U ziet hieronder reviews die onafhankelijk via Google zijn geplaatst….

Ankie Peterse

Wij hebben de afgelopen jaren de deuren laten renoveren(12 jaar geleden alweer), de trap laten renoveren, de keuken 'gepimpt', en deze week een schuifkast op maat samen met een spanplafond in de slaapkamer. Altijd persoonlijk contact met goeie service!

Sabina Koster

Zijn zeer goed voorgelicht over de renovatie, keuken, trap, deuren en plafond. Moeite waard om een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen over PORTAS® keukenrenovatie

Kan ik vrijblijvend meer informatie krijgen over een spanplafond?

U kunt als eerste stap een vrijblijvend bezoek afspreken bij ons bedrijf in Gouda. Dan komt u te weten of een Portas spanplafond ook voor u intressant is. Het is handig als u vooraf wat foto’s maakt met globale maten.

Biedt Portas ook advies ter plaatse aan?

Voor het uitkiezen van de juiste kleuren en materialen, maar ook het inmeten van alle exacte maten en het bepalen van de exacte kosten komt er natuurlijk een Portas specialist bij u ter plekke!

Zijn de PORTAS-spanplafonds ook geschikt voor mensen met een allergie?

Ja, onze plafonds zijn antistatisch. Dat betekent dat pluisjes en stof niet worden aangetrokken, maar worden afgestoten.

Waarom is een renovatie met PORTAS zo milieuvriendelijk?

Met een PORTAS-renovatie gunt u uw keuken een lang, tweede leven. De goede kern van uw keuken blijft behouden en komt niet op een vuilstortplaats terecht. Dat zorgt voor minder afval en de natuurlijke hulpbronnen worden ontzien, want er worden veel minder grondstoffen verbruikt. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Wat is er zo bijzonder aan een renovatie met glanzende PORTAS-plafonds?

Met de glanzende spanplafonds kan men een heel speciaal effect bereiken: ze spiegelen en vergroten op die manier optisch elke ruimte – een indruk die niet kan worden verkregen met andere materialen. Daarom is een glanzend PORTAS-plafond zeer geschikt voor kleinere ruimten zoals de badkamer of de hal. Maar ook in grote ruimten kan het zijn fascinerende effect ontplooien.

Kan een Portas plafond indien nodig (deels) gedemonteerd worden?

Natuurlijk, onze plafonds kunnen door uw PORTAS-vakbedrijf weer heel eenvoudig gedemonteerd en gemonteerd worden. Omdat de transformatoren en kabels verborgen achter het nieuwe plafond worden ingebouwd, is dat alleen al belangrijk voor het geval men nog eens bij deze verborgen installaties moet zijn.

Meer weten?

Weten hoe PORTAS® een spanplafond installeert? Kijk dan de video hieronder!

Kun je jouw vraag alsnog niet terugvinden? Neem dan vrijblijvend ‘Contact’ met ons op!