Kasten op maat

Meer opberg ruimte door optimale indeling!

Een kast op maat zorgt voor een optimaal ruimtegebruik. Van wand tot wand, van plafond tot vloer, onder schuine daken, of als verdeling van een ruimte, elke centimeter wordt optimaal benut. U kunt de kast naar wens indelen. Zelfs bestaande inbouwkasten geven wij met nieuwe schuifdeuren nieuwe glans. Er is een ruime keuze aan kleuren en materialen. 

Om te weten te komen hoe PORTAS® uw kast op maat maakt, kunt u ‘Contact’ opnemen (0182-510785) voor een afspraak bij ons bedrijf in Gouda.

Kastinrichtingen naar wens!

Hoog kwalitatief schuifsysteem op maat!

Ruime keuze in kleuren en materialen!

Exacte maten worden door Portas vooraf opgenomen!

Fabricage en montage door Portas op maat!

Klik links en rechts op de foto…

Before After

Doe inspiratie op!

Klik op de foto’s en zie het verschil…

Vraag een digitale PORTAS® brochure aan

"*" geeft vereiste velden aan

Brocure*
Privacyverklaring*

Klanten van PORTAS® Gouwe- en IJsselstreek….

U ziet hieronder reviews die onafhankelijk via Google zijn geplaatst…. 

Ankie Peterse

Wij hebben de afgelopen jaren de deuren laten renoveren(12 jaar geleden alweer), de trap laten renoveren, de keuken 'gepimpt', en deze week een schuifkast op maat samen met een spanplafond in de slaapkamer. Altijd persoonlijk contact met goeie service!

Monique Streef-Markus

Wij hadden een grote kledingkast waarvan de zeer zware deuren na 30 jaar nog slechts heel moeizaam open en dicht konden worden gedaan.
Een maand geleden belde wij naar Portas in Gouda. De eigenaar (filiaalmanager) van dit bedrijf kon op zeer korte termijn komen om (na een korte telefonische uitleg van ons wat er aan de hand was) alles op te meten. Hij vertelde dat (behalve nieuwe deuren in een handig railsysteem) de kast gelijk wat hoger zou kunnen worden gemaakt (gezien de loze ruimte boven de kast) waardoor er meer kastruimte zou kunnen worden gecreëerd. Hij heeft gelijk alle maten opgenomen en met ons de offerte doorgenomen. De bestelde kast-onderdelen waren precies op de door hem verwachte datum bij zijn bedrijf afgeleverd, waardoor de kast op de beoogde datum bij ons kon worden gemonteerd. Dit werd zeer vlot en nauwkeurig gedaan samen met een werknemer van de eigenaar; allebei zeer bekwame en vriendelijke mannen. Onze kast van 30 jaar oud (waarvan de binnenkant nog altijd prima voldoet), ziet er nu aan de buitenkant weer keurig uit, bovendien is hij nog groter door de goede tip dat de kast gelijk wat hoger gemaakt kon worden.

Veelgestelde vragen over PORTAS® keukenrenovatie

Kan ik vrijblijvend meer informatie krijgen over een spanplafond?

U kunt als eerste stap een vrijblijvend bezoek afspreken bij ons bedrijf in Gouda. Dan komt u te weten of een Portas spanplafond ook voor uw keuken intressant is. Het is handig als u vooraf wat foto’s maakt met globale maten.

Biedt Portas ook advies ter plaatse aan?

Voor het uitkiezen van de juiste kleuren en materialen, maar ook het inmeten van alle exacte maten en het bepalen van de exacte kosten komt er natuurlijk een Portas specialist bij u ter plekke!

Kan Portas ook kasten met draaideuren maken?

Ja, dat kunnen we ook, in sommige situaties zijn opendraaiende deuren de beste oplossing.

Kan mijn bestaande kastindeling ook blijven bestaan?

Dat kan zeker, vaak zijn bestaande inbouwkasten nog in prima staat maar zijn de kleuren of schuifsystemen niet meer goed. We kunnen dan nieuwe (schuif-)deuren voor uw bestaande kast leveren en installeren.

Kunnen er ook uitschuif laden in een kast met schuifdeuren?

Dat is zeker mogelijk. Portas maakt ladesystemen op maat van een hoge kwaliteit.

Levert Portas ook schuifdeuren met glas er in?

Glas en spiegels kunnen ook in schuifdeuren op maat geplaatst worden.

Meer weten?

Weten hoe PORTAS® een kast op maat maakt? Kijk dan de video hieronder!

Kun je jouw vraag alsnog niet terugvinden? Neem dan vrijblijvend ‘Contact’ met ons op!