Adresgegevens

Wethouder Venteweg 226, 2805 JV Gouda

(Helemaal aan het einde van de doodlopende weg…)

Contactgegevens

We zijn dagelijks telefonisch te bereiken van 08.00 tot 17.00 uur

LET OP!   Er is helaas niet altijd iemand aanwezig bij ons bedrijf in Gouda. U kunt ons vooraf bellen of een bericht sturen om uw bezoek in te plannen…

Uw voordelen: Tijdbesparing en hoogwaardig advies! Tijdens uw bezoek aan ons bedrijf bespreken we vrijblijvend uw wensen en de mogelijkheden. Het is handig als u vooraf wat foto’s maakt met uw telefoon of tablet.

Bezoek ons bedrijf nu zelf!

"*" geeft vereiste velden aan

Privacyverklaring*

Onze werkplaats…

Tijdens uw bezoek aan ons bedrijf kunt u ook een kijkje nemen in onze werkplaats. Wij kunnen u bijvoorbeeld laten zien hoe we hier binnendeuren renoveren volgens de beproefde Portas methode. Ook doen we hier veel voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voordat we bij onze klanten de installatie/montage uitvoeren. 

De renovatiespecialist nr.1 in Europa

Opgericht in 1974 in Duitsland, is PORTAS® een hedendaags begrip voor intelligente en moderne oplossingen voor renovatie en modernisering. Er zijn ruim 500 Portas-vakbedrijven verspreid over verschillende landen in Europa. Wij maken met ons filiaal in Gouda gebruik van de mogelijkheden binnen deze mooie grote organisatie en bieden u een persoonlijke en directe service bij u in de regio!  

Blijf op de hoogte