Deurrenovatie

Een slimme en onderhoudsvrije oplossing!

Een deuren-renovatie met PORTAS® is het perfecte alternatief voor het aanschaffen van nieuwe deuren. Wij moderniseren en veranderen het uiterlijk van uw deuren precies zoals u dat wenst. Uw deuren worden door onze specialisten opgehaald en in onze werkplaats volledig bekleed waardoor ze niet alleen nieuw maar ook onderhoudsvrij worden. U hoeft uw deuren nooit meer te verven! Ook kan er naar wens glas geplaatst worden en vernieuwen we uw deurgrepen.

Om te weten te komen hoe PORTAS® uw deuren kan renoveren, kunt u ‘Contact’ opnemen (0182-510785) voor een afspraak bij ons bedrijf in Gouda. 

Renovatie van uw bestaande deuren!

Deuren nooit meer verven!

Er kan nieuw glas op maat in uw deur worden geplaats!

Milieu vriendelijke oplossing!

Geen bouw werkzaamheden in huis!

Klik links en rechts op de foto…

Before After

Doe inspiratie op!

Klik op de foto’s en zie het verschil…

Vraag een digitale PORTAS® brochure aan

"*" geeft vereiste velden aan

Brocure*
Privacyverklaring*

Klanten van PORTAS® Gouwe- en IJsselstreek….

U ziet hieronder reviews die onafhankelijk via Google zijn geplaatst…. 

Ankie Peterse

Wij hebben de afgelopen jaren de deuren laten renoveren(12 jaar geleden alweer), de trap laten renoveren, de keuken 'gepimpt', en deze week een schuifkast op maat samen met een spanplafond in de slaapkamer. Altijd persoonlijk contact met goeie service!

Chris Szilvia

Wij hebben onze deuren laten renoveren door Portas Gouda. Vooraf gedegen advies gekregen. Waar de meeste verkopers naar je mond praten, was hier geen sprake van. Zij hebben met ons meegedacht, maar ook aangegeven als ze een keuze minder goed idee vonden (met argumenten natuurlijk).
De prijs is prima in orde, afspraken worden keurig nagekomen. Een half jaar na de renovatie hadden wij een klein probleempje met de ophanging van 1 deur. Deze hebben zij binnen een dag opgelost. Wij zijn helemaal tevreden.

Veelgestelde vragen over PORTAS® keukenrenovatie

Kan ik vrijblijvend meer informatie krijgen over Deurrenovatie?

U kunt als eerste stap een vrijblijvend bezoek afspreken bij ons bedrijf in Gouda. Dan komt u te weten of een Portas deurrenovatie ook voor u intressant is. Het is handig als u vooraf van uw deuren wat foto’s maakt

Biedt Portas ook advies ter plaatse aan?

Voor het uitkiezen van de juiste kleuren en materialen, maar ook het inmeten van alle exacte maten en het bepalen van de exacte kosten komt er natuurlijk een Portas specialist bij u ter plekke!

Mijn deuren hebben speciale afmetingen. Heeft Portas daar een oplossing voor?

Ja, want de renovatiemethode van PORTAS werkt volledig onafhankelijk van de maatvoering van de deuren. 

Kan Portas mijn deurgrepen ook vernieuwen?

Dat kan zeker, en dat doen we dan ook vrijwel altijd. Op een mooie nieuwe deur hoort natuurlijk ook een mooie deurgreep!

Kan Portas een vlakke dichte deur veranderen in een deur met glasuitsparing?

Ja. Op uw verzoek maken wij van uw vlakke deur een deur met glas…

Is het mogelijk een deur aan beide kanten verschillend te bekleden?

Natuurlijk. U kunt bijvoorbeeld voor de deurzijde in de badkamer wit kiezen en voor de andere zijde, die aan de kant van de gang zit, de voorkeur geven aan een natuurgetrouw houtdesign. Aan uw wensen stelt Portas geen grenzen!

Waarom is een renovatie met Portas zo milieu vriendelijk?

Met een PORTAS-renovatie gunt u uw deuren een lang, tweede leven. De kern van uw deuren en kozijnen blijven behouden belanden niet op een vuilstortplaats. Dat zorgt voor minder afval en de natuurlijke hulpbronnen worden ontzien, want er worden veel minder grondstoffen verbruikt. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

Meer weten?

Wilt u weten hoe PORTAS® uw trap renoveert? Kijk dan de video hieronder!

Kun je jouw vraag alsnog niet terugvinden? Neem dan vrijblijvend ‘Contact’ met ons op!